2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'da oynanacak!

Bilet Al-Fiyatlar-Yer & Saat

Türkiye » İstanbul

Şampiyonlar Ligi finali 10 Haziran 2023 Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi finali için geri sayım başladı. 10 Haziran 2023 Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde Inter, Milan, Chelsea ve Real Madrid dörtlüsünden ikisi karşı karşıya gelecek.2022-2023 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonunun final maçı 10 Haziran 2023 tarihinde TSİ 21:00'de (yerel saatle 22:00) oynanacak. Dünyanın dört bir yanından futbolseverler bu heyecanlı maça tanıklık etmek ve 2022-2023 sezonu Avrupa şampiyonunun kim olacağını görmek için İstanbul'da bir araya gelecek. 2023 Şampiyonlar Ligi finali İstanbul, Türkiye'deki Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Yaklaşık 75.000 kişilik oturma kapasitesine sahip olan ve 2004 yılında UEFA tarafından "5 yıldızlı spor kompleksi" unvanına layık görülen bu stadyum, böylesine yüksek profilli bir etkinlik için mükemmel bir yerdir. Atatürk Olimpiyat Stadyumu, İstanbul'un Avrupa yakasındaki Başakşehir semtinde yer almaktadır. Finale katılmayı planlıyorsanız, biletlerin nereden alınacağı, fiyatlar, etkinliğin yeri ve zamanı da dahil olmak üzere İstanbul Şampiyonlar Ligi Finali 2023 hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğrenmek için okumaya devam edin. Bu şekilde seyahatinizi planlamaya başlayabilir ve futbol tarihine tanıklık etmeye hazır olabilirsiniz.

Biletler aşağıdaki dört kategoride mevcuttur:

  • Kategori 1: €690
  • Kategori 2: €490
  • Kategori 3: €180
  • Kategori 4: €70
  • Ayrıca, engelli taraftarlar için özel bir kategori mevcut olup, biletler 70 Avro'dan satılmakta ve ücretsiz bir refakatçi bileti de içermektedir.

2023 Şampiyonlar Ligi finaline katılmak isteyen taraftarlar biletlerini UEFA'nın resmi bilet portalı üzerinden satın alabilirler. İşte resmi bağlantı UEFA'nın bilet portalı https://www.uefa.com/tickets/

Finali izlemek isteyen taraftarlar, Yunanistan için yerel UEFA Şampiyonlar Ligi yayın ortaklarını bulabilirler: Cosmote TV, MEGA ve Türkiye için: EXXEN (Türk abonelikli yayın hizmeti ve yapım şirketi).

 

 

 

Bilet için tıkla